Genegeerd Areas

Technische analisten lijken te blijven bestendigen een mythe dat de gebieden waar de prijs besteedt veel tijd zijn waarschijnlijk in de toekomst belangrijk zijn. Als iemand die elke dag verhandeld, op meerdere termijnen, lijkt dit niet het geval te zijn. In feite, wanneer prijzen terug naar deze http://www.optiesonline.com beproefde gebieden komt zal vaak naar rechts door het gebied.

Het blijkt dat de niveaus die waarschijnlijk in de toekomst belangrijk te zijn zijn gebieden waar de prijs weinig tijd doorgebracht handel op de laatste keer dat het doorlopen. De meeste handelaren negeren deze niveaus, denken dat ze onbelangrijk. Maar veronderstellen voor een moment dat de prijs is rallysport, en dan heel scherp omkeert.

De meeste handelaren hebben geen nadenken over dat gebied vlak bij de top, die de oorzaak van de prijs om te keren, maar aangezien de prijs niet erg lang daar niet door te brengen, is er waarschijnlijk nog veel orders in dat gebied, vooral omdat de prijs verliet het gebied zo snel.

Wanneer de prijs wordt zeer sterk, waardoor een veel handelaren http://www.optiesonline.com/optie24/ gestrand, dat gebied is waarschijnlijk belangrijke volgende keer (en alleen de volgende keer, is het niet blijven voor onbepaalde tijd belangrijk zijn) de prijs komt terug naar dat gebied.

We moeten nog steeds andere vormen van onderzoek, zoals trend kanalen en open ruimte , om te bepalen welke van deze potentieel belangrijke niveaus we willen trades rond. Door te wijzen op die gebieden op onze grafiek zien we potentiële vrijhandelszones ruim voor de prijs nog komt terug naar het gebied.

Figuur 1 toont twee voorbeelden van.

In het eerste voorbeeld (linker kader) hebben we een rode balk die op deze website een nieuwe hoog, maar dan volledig ingestort gemaakt.Op de volgende prijs bar (groen) rally’s terug naar de high van de voorafgaande bar, maar ook verslapt wanneer het komt in de buurt van de voormalige hoog.

De zeer scherpe ommekeer van de hoge die eerste balk geeft verkopen, ook al is de prijs daar niet lang blijven. Wanneer de prijs terug naar dat niveau (op de tweede bar) gaat het biedt een goede verkoop kans, en de prijs is lager blijven na die bar.

In het volgende vak kraampjes de prijs van tevoren uit en keert scherp. Wanneer Klik hier voor het artikel de prijs komt terug naar dat kleine gebied dat de voorafgaande omkering het niveau nog steeds houdt en zorgt ervoor dat de prijs weer dalen veroorzaakt.

We zien ook een aantal scherpe omkeringen langs de onderkant van de kaart, maar deze zijn niet zo overtuigend voor de handel, omdat ze tegen de belangrijkste trend-die naar beneden is op optiesonline dit punt te gaan. De prijs is het maken van een lagere dalen en lagere highs, zodat we niet willen lange posities in te nemen.

In plaats daarvan willen we ons richten op short posities, en als je op zoek bent naar shortposities en de prijs rally sluiten van een plek waar de markt snel voordat teruggedraaid, kan het een zeer goede laag risico handel.

Figuur 2 toont een ander voorbeeld. De algemene neerwaartse trend verder, maar de prijs rally’s terug in een klein zakje die krachtig genoeg is om de prijs vorige keer te keren was, en het is nog steeds krachtig genoeg om het tij te keren deze tijd.

Dit zijn de 4-hour charts zo door te wijzen op deze gebieden we behoorlijk nauwkeurig toegangspunten kunnen plukken. De methode is van toepassing op alle termijnen wel.

Vergeet niet, we willen nog steeds om de handel in de richting van de optiesonline.com algemene trend. Maar wanneer de prijs van een van deze steun of weerstand zakken-die veroorzaakt prijs om snel te keren en werd niet handelen op voor de lange en het sluit aan bij de trend heeft bereikt, is de kans groot handel.

Zodra we een van deze zakken of gebieden zijn gebruikt voor een handel, niet meer gebruiken voor enige tijd, want nadat het op een paar keer werd verhandeld is er waarschijnlijk minder orders zijn daar en het zal zijn betekenis verliest.