Wat zijn de vereisten voor een account bij Bitcoin Miner?

Het openen van een Bitcoin Miner handelsaccount is snel en naadloos. Het kost je ongeveer 10 minuten om je aanvraag in te vullen en in te dienen, terwijl de verificatie minder dan een dag in beslag neemt.

Om een account te openen, moet je voldoen aan de minimale eisen op het gebied van legitimiteit. Meer specifiek, moet u:

  • Ten minste 18 jaar oud zijn
  • Een geldig SSN hebben
  • Amerikaans staatsburger of permanente inwoner zijn
  • Een geldig adres in de VS hebben

Zodra u het aanvraagformulier heeft ingevuld, zal u gevraagd worden naar uw handelservaring. Ten slotte moet u onze identiteit verifiëren. Om dit te doen, kunt u een foto van uw ID, paspoort, of rijbewijs.

Wanneer uw account is geverifieerd, bent u klaar om te beginnen met handelen in aandelen, ETF’s, en opties met Bitcoin Miner.

Hoe begin ik met handelen?

In veel Bitcoin Miner reviews, roemen gebruikers de minimaal vereiste storting van $0. Om te beginnen met handelen, hoeft u geen saldo op uw rekening te hebben. Maar om een Bitcoin Miner marge (d.w.z., goud) account te openen, heb je een minimum saldo van $2.000 nodig. Dit is een FINRA voorschrift en geldt voor alle brokerages.

Merk op dat de Bitcoin Miner daytrading minimum storting veel hoger is – $25.000. Maar daghandel is vrij beperkt bij Bitcoin Miner, dat wordt gereguleerd door de Pattern Day Trading Rules van het bedrijf. Volgens deze regels kunnen beleggers slechts drie dagtransacties per week uitvoeren.

Wat kan je verhandelen?

Beleggen met Bitcoin Miner is beperkt tot aandelen, ETF’s, opties en cryptocurrencies. Het platform ondersteunt geen futures, obligaties en de handel in beleggingsfondsen. Plus, alle aandelen zijn beperkt tot de Amerikaanse markten. Dit is een nadeel dat in veel Bitcoin Miner app reviews wordt opgemerkt.

Welke tools zijn er beschikbaar?

Bitcoin Miner platform is rudimentair en kaal. Er is geen advies over hoe je aandelen online kunt kopen. Als je niet bekend bent met beleggen in aandelen, market cap, volume, hoogte- en dieptepunten, en wat de beste aandelen zijn om in te beleggen, zul je zelf op onderzoek uit moeten gaan.

Ook de trading tools zijn minimaal. Op het gebied van grafieken zijn alleen technische indicatoren beschikbaar, wat een groot minpunt is.

Hoe werkt het platform?

Bijna elke Bitcoin Miner review prijst de eenvoud en het gebruiksgemak van het handelsplatform. Na het getest te hebben, kunnen we bevestigen dat de werkruimte zeer goed ontworpen, rechttoe rechtaan en logisch gestructureerd is. Aan de andere kant zijn de aanpassingsmogelijkheden beperkt.

De zoekfunctie werkt soepel, dus het is gemakkelijk om aandelen te vinden om in te beleggen. U kunt door activa bladeren door de naam in de zoekbalk te typen, of u kunt ze zoeken met behulp van hun tags.

De Bitcoin Miner beleggingsapp ondersteunt markt-, limiet-, stop-loss-, stop-limit-, en trailing stop orders. Ook heeft u een optie om good-till-day en good-till-canceled orders in te stellen. Het platform biedt ook een geschatte kostentab die u zeer nuttig kunt vinden bij het plaatsen van de order.

De brokerage heeft een uitstekende functie die u in staat stelt om te investeren, zelfs wanneer de markt gesloten is. Met Bitcoin Miner handelsuren (9.00 tot 18.00 uur), kunt u 30 minuten voordat de markten openen en twee uur na sluitingstijd handelen.